MORZH (Hvalruss) uten ovn

Telt badstua – teltet av tre-lags stoff med et stort vindu
Størelse: 205 х 205 х 195 cm, vekt: 8,3 kg

Ei varm telt badstue eller et vintertelt

Dette teltet er universalt og kan brukes både som et vintertelt for å overnatte under en fisketur og som ei telt badstue. Det er mulig å installere alle typer ovn i teltet: en badeovn, en ovn for langvarig brenning eller en varmeapparat. For å installere ovner med mindre diameter av skorstein og gassrør av varmeapparatene, må du bruke en overgangsring

Moderne tre lags duk oppbevarer varmen for en lang periode

Ved å bruke moderne stoff oppbevarer teltet varmen lengre enn en-lags modeler. Duken er laget av tre-lags stoff «Termosett» som inkluderer Oxford 240/isolering Siberia 80g/m2 og lett og sterk stoff Taffeta med forsterket flette.

Romslig form

Teltet har en form som ligner kubus og har størelse nesten 2*2*2 m. Det finnes special plass for å sette ovnen som er utarbeidet slik at man kan instalere den uten å bruke en eneste cm unødvendig, samtidig er instaleringen trygg. Det kan være maksimalt 5 mennesker innen teltet når det er brukt som telt badstua.

Teltet er beregnet for å brukes med alle ovner

Man kan bruke en badeovn, en ovn med aktiv brenning for rask oppvarming eller en ovn med langvarig brenning for overnatting. Metallplaten i øverste delen av teltet kan tåle skorstein temperatur på installeringsplass opp til 500 grader.

Ovn og teltet skal kjøpes separat.